Onderhoud

Lak

Onderhoud van uw houten vloer is essentieel om deze in een goede staat te houden. Er zijn veel verschillende manieren en producten om uw vloer van een onderhoudsbeurt te voorzien. Belangrijk is dat u weet welk onderhoudsproduct geschikt is voor een bepaalde afwerking. Wij informeren u hier graag over. Binnen ons assortiment onderhoudsproducten wordt per specifieke afwerking onderscheid gemaakt tussen wekelijkse, maandelijkse en (half)jaarlijkse onderhoudsproducten. Voordat u een geschikt onderhoudsproduct kunt vinden, is het eerst belangrijk om te weten of uw vloer is afgewerkt met 2k-olie, hardwax-olie of lak. Zoekt u een handig overzicht van alle Blue Dolphin onderhoudsproducten? Raadpleeg dan de BD Onderhoudswijzer. Heeft u vragen, of zoekt u een Blue Dolphin Dealer bij u in de buurt? Kijk dan op onze waar te koop pagina.
Soft Balm
Blue Dolphin Soft Balm is een speciaal voedend reinigingsmiddel voor olie, hardwax en lak vloeren.
Eco Multi Cleaner is een PH neutrale ontvettende reiniger voor iedere houten vloer.
Universele reiniger voor het wekelijks reinigen van alle harde vloerbedekkingen, zoals parket.
Spot Neutralizer
Spot Neutralizer verwijdert vlekken die zijn ontstaan door een reactie van vloeistoffen met de looizuren in het eiken hout.
De Refresh Cleaner Spray is een universele allesreiniger voor het wekelijks reinigen van houten vloeren, meubels en andere gladde oppervlakken
Zeer hoogwaardige lak polish voor het onderhouden van parket en houten vloeren met lak afwerkingen. Geschikt voor alle op waterbasis gelakte vloeren als de BD Eco Super Seal 2K en BD Eco Wood 2K.
Polish Remover is een zeer hoogwaardig onderhoudsproduct die uitstekend geschikt is voor het verwijderen van oude polish lagen op gelakte ondergronden.
De Blue Dolphin Spray Mop Set is de ideale hulp in uw huishouding. Deze professionele dweilset is gemaakt van duurzame materialen, super gebruiksvriendelijk en altijd gebruiksklaar. De Spray Mop sets inclusief steel zijn per 6 stuks verpakt in 1 om doos.

Blue Dolphin is een onderdeel van Woodcare B.V.

Blekerstraat 3

2222 AN Katwijk

info@woodcarebv.nl

© Blue Dolphin 2024

New Norton Mesh Power!!

De nieuwste technologie op het gebied van schuurmaterialen.