Onderhoud

Binnen producten

Onderhoud van uw houten vloer is essentieel om deze in een goede staat te houden. Er zijn veel verschillende manieren en producten om uw vloer van een onderhoudsbeurt te voorzien. Belangrijk is dat u weet welk onderhoudsproduct geschikt is voor een bepaalde afwerking. Wij informeren u hier graag over.
Binnen ons assortiment onderhoudsproducten wordt per specifieke afwerking onderscheid gemaakt tussen wekelijkse, maandelijkse en (half)jaarlijkse onderhoudsproducten. Voordat u een geschikt onderhoudsproduct kunt vinden, is het eerst belangrijk om te weten of uw vloer is afgewerkt met 2k-olie, hardwax-olie of lak.
Zoekt u een handig overzicht van alle Blue Dolphin onderhoudsproducten? Raadpleeg dan de BD Onderhoudswijzer. Heeft u vragen, of zoekt u een Blue Dolphin Dealer bij u in de buurt? Kijk dan op onze waar te koop pagina.

Blue Dolphin One Coat 2K Oil is onze nieuwste technologisch en duurzaam ontwikkelde olie. Met deze olie kunt u kleuren én beschermen in slechts 1 laag! Ook kan 2k-olie afgewerkt worden met 1 laag hardwax-olie of 2 lagen 2 componenten lak. Deze 2k-olie is verkrijgbaar in 17 unieke kleuren. Binnen deze kleuren bieden wij 1 naturel olie (Transparent), 1 onbehandelde look olie (Bianco) en 15 gepigmenteerde kleuren aan van wit naar grijs, van bruin tot zwart. Met deze 17 kleuren kunt u oneindig veel combinaties maken door bijvoorbeeld kleuren te mengen. Allen zijn te combineren.

Blue Dolphin Hardwax olie geeft uw houten vloer een natuurlijke beschermlaag met een mooie, warme uitstraling. Zeer slijtvast en waterafstotend, door de combinatie van olie en was, en toch plaatselijk bij te werken. Geschikt voor intensief huishoudelijk en licht projectmatig gebruik. Deze olie afwerking is geschikt als toplaag over de One Coat 2K Oil, maar kan ook in 2 lagen rechtstreeks op uw houten vloer worden aangebracht. Verkrijgbaar in zijdeglans, mat en wit.

Lak

Binnen het assortiment van Blue Dolphin vindt u lak afwerkingen met verschillende uitstralingen. Ook kunt u kiezen uit 1 component of 2 componenten producten. Er is keuze uit 3 verschillende aflakken. De Eco Super Seal 2K mat (glansgraad 10), Eco Super Seal 2K Glans (glansgraad 60) en de onbehandelde look lak Eco Wood 2K Extra Mat (glansgraad 3).

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van lak bij Blue Dolphin is de Colour Seal 2K. Deze lak is verkrijgbaar in alle RAL kleuren en heeft een aantal goede eigenschappen zoals elasticiteit, hardheid en hoge chemische en mechanische weerstand.

Onderhoudsmiddelen voor overige afwerkingen of andere vloeren zoals laminaat en PVC.

Blue Dolphin is een onderdeel van Woodcare B.V.

Blekerstraat 3

2222 AN Katwijk

info@woodcarebv.nl

© Blue Dolphin 2021

New Norton Mesh Power!!

De nieuwste technologie op het gebied van schuurmaterialen.