Beschermen

Buiten producten

Het beschermen van uw kostbare hout moet natuurlijk goed gebeuren. Binnen het Blue Dolphin assortiment heeft u een ruime keuze uit duurzame kwaliteitsproducten. Producten voor het beschermen en kleuren van uw houten vloer, tafel, meubel of buitenhout. Verschillende mooie sfeervolle uitstralingen van hoogglans tot extra mat. Van warme kleurverdieping tot 'onbehandelde look' waarbij de uitstraling en kleur zo natuurlijk blijven als geschuurd hout. Er zijn 3 soorten afwerkingen:
2K olie:  Super natuurlijke 'full solid'  olie. Extreem sterk, vuilafstotend en slijtvast in slechts 1 laag. Niet alleen heel erg mooi en sfeervol, maar ook resistent en gebruiksvriendelijk. Verkrijgbaar in 17 mooie kleuren en de unieke 'natural look': 2K Bianco.
Hardwax-olie:  Transparante bescherming in 2 lagen. Zeer slijtvast en waterafstotend door de combinatie van oliën en was. En ook nog plaatselijk bij te werken. Verkrijgbaar in Hardwax zijdeglans, zijdemat en mat.
Lak: Extra sterke 2K projectlakken, gebruiksvriendelijk en onderhoudsvriendelijk. In unieke uitstralingen van glans tot extra mat en sfeervolle kleurverdiepingen. Verkrijgbaar in transparante lakken en dekkende ral kleur lak. De unieke topper zo licht als geschuurd hout: Eco Wood 2K onbehandelde look lak
Houtverzorging voor binnen en buiten, weerbestendige oliën, die UV-straling effectief blokkeren en het hout beschermen.
Oplosmiddelvrij, milieuvriendelijk reinigingsmiddel, voor het opfrissen en reinigen van vergrijst buitenhout. Haalt de oorspronkelijke houtkleur weer naar boven.
Blue Dolphin Handschrobborstel
Professionele kwaliteit hansschrobborstel.

Blue Dolphin is een onderdeel van Woodcare B.V.

Blekerstraat 3

2222 AN Katwijk

info@woodcarebv.nl

© Blue Dolphin 2021

New Norton Mesh Power!!

De nieuwste technologie op het gebied van schuurmaterialen.