Beschermen

Binnen producten

Het beschermen van uw kostbare hout moet natuurlijk goed gebeuren. Blue Dolphin biedt u een ruime keuze aan houtafwerkingsproducten. Binnen het assortiment van Blue Dolphin heeft u de keuze uit een groot aantal duurzame producten om uw houten vloer, meubelen of buitenhout te beschermen. U kunt kiezen uit verschillende afwerkingen zoals One Coat 2K olie, hardwax-olie of lak. Ook voor tropische houtsoorten zijn er diverse afwerkingen mogelijk. Welke afwerking geschikt is voor een bepaalde houtsoort kunt u eenvoudig aflezen in de Blue Dolphin Houtafwerkingswijzer. Om de juiste keuze te maken, kunt u terecht voor advies bij onze Blue Dolphin dealers.

Een olievloer heeft een warme natuurlijke uitstraling, brengt de nerftekening in het hout mooi naar boven en is plaatselijk bij te werken. Een met olie behandelde vloer vraagt wel om intensief onderhoud, waardoor het behandelde oppervlak waterafstotender wordt.

Blue Dolphin Hardwax olie geeft uw houten vloer een natuurlijke beschermlaag met een mooie, warme uitstraling. Zeer slijtvast en waterafstotend, door de combinatie van olie en was, en toch plaatselijk bij te werken. Geschikt voor intensief huishoudelijk en licht projectmatig gebruik.

Lak

Lak is enorm slijtvast en direct waterafstotend. Daardoor is een lakafwerking zeer geschikt voor druk belopen oppervlakken en projectmatig gebruik. Door de nieuwste ontwikkelingen is er ook parketlak met een extra matte natuurlijke uitstraling verkrijgbaar.

Blue Dolphin is een onderdeel van Woodcare B.V.

Blekerstraat 3

2222 AN Katwijk

+31(0)71 72 00 888

info@woodcarebv.nl

© Blue Dolphin 2020

New Blue Dolphin Eco Fill!

now more elastic