Beschermen

Binnen producten

Het beschermen van uw kostbare hout moet natuurlijk goed gebeuren. We bieden u een ruime keuze uit duurzame kwaliteitsproducten voor het beschermen en kleuren van uw houten vloer, tafel, meubel of buitenhout. Mooie sfeervolle uitstralingen van hoogglans tot extra mat. Van warme kleurverdieping tot 'onbehandelde look' waarbij de uitstraling en kleur zo natuurlijk blijven als geschuurd hout. Er zijn 3 soorten afwerkingen: 2K OLIE: Natuurlijke olie, extreem sterk, super resistent, vuilafstotend en slijtvast in slechts 1 laag. Verkrijgbaar in 17 mooie kleuren en de 5 unieke Bianco Colours met als topper de 'invissible': 2K Bianco Pearl White. HARDWAX-OLIE:  Zeer slijtvast en waterafstotend door de combinatie van olie en was. Verkrijgbaar in Hardwax zijdeglans, zijdemat en mat. LAK: Projectlakken, super sterk, slijtvast, gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Transparante lakken voor hout en dekkende lakken in RAL kleur. De best seller voor hout:  Eco Wood 2K onbehandelde look. Coatings voor elastische vloeren zoals PVC, linoleum, marmoleum en vinyl. Transparant en dekkende project coatings. Betonlook coatings, voor beschermen van microcement, leefbeton en andere industriële en commerciële ruimtes. Garage Coating, speciale formule bestand tegen de weekmakers in autobanden.

De nieuwste ontwikkeling en beste parket olie.
Kleuren én beschermen in slechts 1 laag!
Verkrijgbaar in naturel olie en 15 levendige unieke kleuren van wit naar grijs, van bruin tot zwart.
De topper: onbehandelde look olie 'Bianco 2K'.

Een natuurlijke beschermlaag met een mooie, warme uitstraling. Zeer slijtvast, waterafstotend en plaatselijk bij te werken door de combinatie van olie en was.
Hardwax is geschikt als afwerking van 2K Oil kleuren.
Verkrijgbaar in zijdeglans, zijdemat, mat en wit.

Lak

Super sterke projectlakken, 1 component en 2K.
Verschillende kleuren grondlakken en meerdere glansgradaties aflakken, allemaal extreem sterk, super resistent en onderhoudsvriendelijk.
De topper: natuurlijke uitstraling 'Eco Wood 2K' extra mat.

Blue Dolphin is een onderdeel van Woodcare B.V.

Blekerstraat 3

2222 AN Katwijk

info@woodcarebv.nl

© Blue Dolphin 2024

New Norton Mesh Power!!

De nieuwste technologie op het gebied van schuurmaterialen.