Beschermen

Binnen producten

Het beschermen van uw kostbare hout moet natuurlijk goed gebeuren. Dat kan op veel verschillende manieren, afhankelijk van uw prioriteiten. Binnen het assortiment van Blue Dolphin heeft u de keuze uit een groot aantal duurzame producten om uw houten vloer, meubelen of buitenhout te beschermen. U kunt kiezen uit verschillende afwerkingen zoals olie, lak of hardwax-olie, verdeeld in zowel binnen als beschermende producten voor buitenshuis. Daarnaast heeft Blue Dolphin ook speciale beschermde producten voor tropische houtsoorten. Wij snappen dat een keuze maken niet makkelijk is, daarom helpen wij samen met onze Blue Dolphin dealers u graag met het kiezen van het voor u perfecte product Blue Dolphin Houtafwerkingswijzer

Een olievloer heeft een warme natuurlijke uitstraling, brengt de nerftekening in het hout mooi naar boven en is plaatselijk bij te werken. Een met olie behandelde vloer vraagt wel om intensief onderhoud, waardoor het behandelde oppervlak waterafstotender wordt.

Blue Dolphin Hardwax olie geeft uw houten vloer een natuurlijke beschermlaag met een mooie, warme uitstraling. Zeer slijtvast en waterafstotend, door de combinatie van olie en was, en toch plaatselijk bij te werken. Geschikt voor intensief huishoudelijk en licht projectmatig gebruik.

Lak

Lak is enorm slijtvast en direct waterafstotend. Daardoor is een lakafwerking zeer geschikt voor druk belopen oppervlakken en projectmatig gebruik. Door de nieuwste ontwikkelingen is er ook parketlak met een extra matte natuurlijke uitstraling verkrijgbaar.

Blue Dolphin is een onderdeel van Woodcare B.V.

Blekerstraat 3

2222 AN Katwijk

+3171-7200888

info@woodcarebv.nl

© Blue Dolphin 2017